Schoorsteenveger Holterbroek

Schoorsteenvegen is een activiteit waar René Snippe zich al jaren lang mee bezighoud en is zeer actief in Holterbroek en omstreken. René Snippe heeft zich voornamelijk persoonlijk bezig gehouden als schoorsteenveger en werkt nu met een ervaren groepje schoorsteenvegers aan allerlei soorten schoorsteen werkzaamheden. René Snippe houd zich onder andere bezig met de volgende schoorsteen werkzaamheden:

Schoorsteenvegen

Jaarlijks zijn er honderden schoorsteenbranden die aanzienlijke schade aan woningen veroorzaken. Onderzoek heeft uitgewezen dat 40% van de schoorstenen niet periodiek worden geveegd. Veel mensen staan niet of nauwelijks stil bij het feit dat een schoorsteen onderhoud nodig heeft.

         

Schoorsteen renovatie

Een lekkende schoorsteen veroorzaakt problemen. Niet alleen voor het stoken van uw kachel of haard, maar op den duur ook voor uw eigen veiligheid. Deze problemen kunt u makkelijk voorkomen door het laten renoveren van de schoorsteen.

Camera inspectie

Het kan noodzakelijk zijn om de binnenkant van uw schoorsteen, dus het rookkanaal te controleren door middel van een camera inspectie. Vaak wordt dan pas duidelijk wat eraan schort. Bijvoorbeeld een verstopping door een vogelnest! De schoorsteen is lang niet gebruikt en u wilt deze laten inspecteren voor dat u besluit om daar iets op aan te sluiten.