Diensten

René Snippe is actief met meerdere werkzaamheden met betrekking tot uw woning. U kunt voor de volgende diensten bij ons terecht:

Schoorsteenvegen

Jaarlijks zijn er honderden schoorsteenbranden die aanzienlijke schade aan woningen veroorzaken. Onderzoek heeft uitgewezen dat 40% van de schoorstenen niet periodiek worden geveegd. Veel mensen staan niet of nauwelijks stil bij het feit dat een schoorsteen onderhoud nodig heeft.

Lees meer over schoorsteenvegen

Schoorsteenrenovatie

Een lekkende rookkanaal veroorzaakt problemen. Niet alleen voor het stoken van uw kachel of haard, maar op den duur ook voor uw eigen veiligheid. Deze problemen kunt u makkelijk voorkomen door het laten renoveren van het rookkanaal. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het renoveren van uw rookkanaal.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Reiniging ventilatiekanalen

De termen Sick Building Syndrome en Building Related Illness zijn bij de meeste mensen wel bekend. Tal van klachten, zoals hoofd- en keelpijn, worden verergerd of zelfs veroorzaakt door vervuilde binnenlucht. Reiniging van luchtkanalen is vaak de oplossing.

Lees meer over reiniging van ventilatiekanalen

Camera inspectie

Het kan noodzakelijk zijn om de binnenkant van uw schoorsteen, dus het rookkanaal te controleren door middel van een camera inspectie. Vaak wordt dan pas duidelijk wat eraan schort. Bijvoorbeeld een verstopping door een vogelnest!

Lees meer over camera inspectie

Schoorsteenkappen plaatsen

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen en plaatsen van een nieuwe schoorsteenkap. René Snippe werkt met uiterst kwalitatieve schoorsteenkappen van o.a. het merk Firemaster. In onze webshop vindt u ons assortiment aan schoorsteenkappen met daarbij alle informatie die u nodig heeft.

Lees hier meer informatie over het plaatsen van schoorsteenkappen

Webshop

In onze webshop vindt u producten van hoogwaardig kwaliteit. Of u nu opzoek bent naar een nieuwe houtkachel of een reiniger voor uw kachelglas. U zult het in onze webshop vinden. Ook voor een nieuwe schoorsteenkap of voor het renoveren van uw rookkanaal, kunt voor alle materialen op ons rekenen. Staat uw gewenste product niet in onze webshop? Vraag dan middels het contactformulier de beschikbaarheid op.

Neem eens een kijkje!

Uw schoorsteenveegbedrijf in